Over ons

Daadkracht in Beveiliging

ATS systems kan een totaalpakket van beveiligingsoplossingen aanbieden. De meeste beveiligingsoplossingen worden gestuurd door techniek. Dit vereist veel kennis en vakkundigheid van onze medewerkers. Wij lopen voorop in de beveiligingsontwikkelingen. De beveiligingsconcepten die wij vandaag leveren, moeten ook in de toekomst voldoen aan alle eisen.

Beveiliging is een breed begrip, dat ATS systems compleet voor u in kan vullen. Van inbraakbeveiliging tot brandmeldsystemen. U heeft bij ons alle beveiligingsoplossingen tot uw beschikking. Wij adviseren u waar u rekening mee moet houden. Natuurlijk heeft u persoonlijke wensen, maar ook uw verzekering en de brandweer stellen eisen. 

Na de installatie van uw beveiligingsoplossingen zorgen wij er met vakkundig onderhoud voor, dat uw systemen altijd in orde zijn. Ieder jaar controleren wij via een audit of uw beveiligingsconcept nog voldoet aan alle wensen en eisen. Uw veiligheid, maar ook die van uw medewerkers of familieleden, is bij ons in vertrouwde handen.  

Van persoonlijk advies tot integraal bedrijfsplan

Bent u ondernemer en wilt u weten met welke beveiligingsoplossingen u voldoet aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij? Of wilt u als particulier ongewenst bezoek buiten de deur houden? ATS systems maakt voor iedere situatie een sluitend beveiligingsplan. Wij hebben jarenlang ervaring en kennis van alle soorten beveiligingsmiddelen. Van brandkast en toegangscontrole tot brandmeldinstallatie. Hierdoor weten wij precies wat in uw situatie de beste oplossing is. Een veilig idee.

Kwaliteit

Ontwikkelingen in beveiliging staan nooit stil. ATS systems zorgt ervoor, dat de oplossing die wij u vandaag bieden ook in de toekomst blijft voldoen. We onderhouden uw beveiligingssystemen met grote professionaliteit en precisie. Onze NCP en CCV certificeringen betekenen, dat wij u de hoogste kwaliteit en service bieden.

Daadkracht

Met het juiste beveiligingsconcept laat u niets aan het toeval over. Voorkom dat ongenode gasten er met uw eigendommen vandoor gaan of ze beschadigen. Of bescherm uw medewerkers, familie en bezittingen tegen brand. ATS systems beveiligt u met daadkracht. Wij adviseren, installeren en onderhouden de beste beveiligingsoplossingen.

Persoonlijk

Iedere situatie is uniek. Denk aan de ligging en indeling van uw pand of huis, maar ook aan de waarde van uw bezittingen, eisen van de verzekering of brandweer en persoonlijke wensen. Wij stemmen ons beveiligingsconcept helemaal af op uw persoonlijke situatie. Zo minimaliseert u de risico’s van criminaliteit en brand en kunt u veel schade en ongemak voorkomen.

Uw veiligheid in goede handen!

De beveiligingsmaatregelen die wij onze klanten leveren, kunnen we vanwege veiligheidsredenen niet met u delen. Daarom staan er geen projecten op onze website. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan via onderstaand contactformulier contact met ons op, mail naar info@atssystems.nl of bel 078 676 47 15.