Branches

Branche overzicht

ATS systems is uw gecertificeerde partner voor het installeren en onderhouden van toegangscontrole, inbraakbeveiliging en brandbeveiliging. Wij adviseren u graag welke beveiligingsmaatregelen voldoen aan uw wensen en de eisen van bijvoorbeeld uw verzekeringsmaatschappij. Dankzij onze NCP en CCV certificering, bent u verzekerd van de beste beveiligingsoplossingen en service. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk beveiligingsoplossingen voor MKB, Overheid en Particulieren.

MKB

Metaalbewerkingsbedrijven, kantoorpanden, autobedrijven of winkels, de activiteiten van onze klanten uit het MKB lopen sterk uiteen. Ondanks al hun verschillende activiteiten, willen zij allemaal voorzien worden van beveiligingsoplossingen. Geen enkel beveiligingsconcept is hetzelfde, maar dat is voor ATS systems geen enkel probleem. Wij bieden u een totaaloplossing op basis van de ligging en indeling van uw bedrijfspand, uw persoonlijke wensen en de eisen van uw verzekeringsmaatschappij en de brandweer. 

Overheid

In veel overheidsgebouwen lopen soms wel 24 uur per dag mensen in en uit. Zowel in de dagelijkse gang van zaken, maar juist bij calamiteiten is het handig om te weten waar medewerkers en bezoekers zich bevinden. ATS systems kan u voorzien van efficiënte aanwezigheidsregistratie, te bedienen met slechts één handbeweging. 

Particulieren

Heeft u een slechte nachtrust, omdat u zich zorgen maakt over de veiligheid van u en uw familieleden? ATS systems ontwerpt voor u een maatwerk beveiligingssysteem met bijvoorbeeld bouwkundige beveiliging, toegangscontrole en camerabeveiliging. Zodat u geen moment meer wakker ligt. 

Uw veiligheid in goede handen!

De beveiligingsmaatregelen die wij onze klanten leveren, kunnen we vanwege veiligheidsredenen niet met u delen. Daarom staan er geen projecten op onze website. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan via onderstaand contactformulier contact met ons op, mail naar info@atssystems.nl of bel 078 676 47 15.